i3.IdentySoft.com - Hoe kan ik 1 persoon synchroniseren?

Om in IdentySoft een synchronisatie voor 1 specifieke gebruiker uit te voeren dient u eerst in te loggen met uw standaard gegevens.
            Klik in het menu op 'Gebruikers'.

Zoekt u hier eerst de gebruiker op die u wilt synchroniseren, dit kunt u doen door middel van de naam in te typen in het zoekveld of door de gebruikers heen te scrollen tot u de gebruiker ziet. Klikt u hierna op het  icoon aan de rechterzijde van de gebruiker.  Het volgende venster komt in beeld:

Selecteer hier de locatie waar u de sync voor wilt uitvoeren en klik vervolgens op sync om de gebruikersgegevens naar de scanner(s) toe te sturen.
            Klik op de knop verwijderen om de gebruikersgegevens uit de scanner te verwijderen.

Wacht altijd tot de melding 'succesvol gesynchroniseerd' in beeld verschijnt. De synchronisatie is nu voltooid en de gebruikersgegevens zijn beschikbaar in de scanner.

Het is ook mogelijk om deze synchronisatie uit te voeren vanuit de gebruiker. Als u de gebruikersgegevens bewerkt of een nieuwe inscant in het systeem dan ziet u daar ook de knop 'one sync' staan.

Hetzelfde venster komt nu in beeld waar u de locatie moet selecteren en aan kunt geven of u de gebruiker wilt synchroniseren of verwijderen. Let op! voer altijd een synchronisatie uit na het wijzigen van gegevens. Leest u een nieuwe vinger of pas in? Vergeet de gegevens dan niet naar de scanner toe te sturen!

Heeft u toch nog vragen ? Onze support afdeling staat u uiteraard graag te woord: