EasySecure - Hoe kan ik een gezicht inlezen?

Na het aanmaken van een gebruiker komt u op de volgende pagina terecht:

Om een vinger in te lezen klikt u aan de rechterzijde onder de sectie 'Mijn Identificatie' op het icoon 'Gezicht templates'

Het volgende scherm is nu zichtbaar.

Selecteer in het drop-down menu een aangesloten gezichtsherkenning scanner waarmee u het gezicht wilt scannen in het systeem. Gebruik hiervoor de scanner die het dichtstbij is, nadat u op Lees gezicht heeft geklikt heeft u +/- 10 seconde om een gezicht voor de desbetreffende gezichtsherkenning scanner te plaatsen. Als er geen scanners zichtbaar zijn in het drop down menu dan heeft u geen gezichtsherkenning scanner toegevoegd binnen uw EasySecure omgeving.

• Selecteer in het drop-down menu de scanner waarmee u een gezicht wilt registeren.
  • Klik op Lees gezicht om het gezicht in te scannen
  • U ziet de geselecteerde scanner geel knipperen en de instructies verschijnen op het touchscreen
  • Volg de instructies op het scherm van de scanner. Zorg dat het gezicht goed in de cirkel op het scherm geplaatst wordt. De cirkel kleurt blauw op het moment dat u op de juiste afstand staat.
  • Klik op het touchscreen van de scanner op OK na het volgen van de instructies.
  • Uw gezicht template is nu succesvol geregistreerd.
  • Lees eventueel nog een gezicht in of klik onderaan de pagina op Opslaan.
  • Vergeet de gebruiker na het koppelen van een gezicht template niet te synchroniseren