EasySecure.cloud - Hoe maak ik een gezicht template aan via de webcam of door het uploaden van een foto

EasySecure.cloud - Hoe maak ik een gezicht template aan via de webcam of door het uploaden van een foto

Na een nieuwe gebruiker toevoegen komt u in het volgende scherm.

Om een nieuw gezichtssjabloon met een foto in te schrijven, moet u klikken op de knop profielfoto linksboven in het gebruikersscherm.
U ziet nu het volgende venster:

Klik a.u.b. om een nieuwe foto te kiezen. U kunt nu de foto selecteren die u wilt gebruiken.
Als u van deze foto direct een gezichtssjabloon wilt maken, moet u de functie 'Foto omzetten in gezichtssjabloon' aanvinken en op Ja zetten.

U kunt ook op een later tijdstip naar dit scherm terugkeren en op de knop 'Gezichtssjabloon maken' klikken om een nieuw sjabloon te maken van een bestaande foto.

1. Klik op de profielfoto linksboven in het gebruikersscherm.
  2. Klik op 'Kies een foto' om een foto van uw PC te selecteren of klik op de knop 'Maak een foto' om direct een foto te maken met een webcam.
  3. Zorg ervoor dat u de functie "afbeelding converteren naar gezichtssjabloon" controleert.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Het gezichtssjabloon wordt nu aangemaakt en onder de referentie-instelling ziet u een nummer onder het pictogram van het gezichtssjabloon. Dit is om aan te geven dat er een gezichtsmasker is toegevoegd.
  6. Doe vergeet niet te synchroniseren na de gezichtsregistratie.