BioStar 2 - Hoe maak ik vrije velden aan bij een gebruiker

Vrije gebruikersvelden kunnen gebruikt worden om extra informatie op te slaan naast de bestaande velden in BioStar 2.

1. Klik in uw BioStar 2 omgeving op Setting > SERVER

2. Ga naar het tabblad User/Device Management en klik op + Add bij de sectie Custom User Field

Er zijn 3 soorten vrije velden die aangemaakt kunnen worden:

• Text Input Box:   Hier kunt u tekst invoeren tot aan 32 karakters
  • Number Input Box:  Hier kunt u tot aan 10 cijfers noteren.
  • Combo Box:  Het is mogelijk om tot aan 20 oties aan te maken in dit dropdown menu. U kunt de verschillende opties van elkaar scheiden met een semicolon teken (;). Zie de screenshot hieronder ter verduidelijking:

3. Zodra u klaar bent met het aanmaken van de vrije velden klik dan onderaan de pagina op Apply.

4. Als u terug gaat naar het USER menu dan kunt u alle aangemaakte velden terugvinden onder de gebruikers informatie.