EasySecure.cloud - Hoe voeg ik een DOM mobiele kaart toe

In deze video laten we u zien hoe u een DOM Mobile sleutel kunt toevoegen. De DOM Mobile sleutel is beschikbaar voor iPhone en Android en is compatibel met alle recente DOM Eniq producten.

Gebruikers moeten de DOM sleutel app downloaden van de app store om de mobiele sleutels te gebruiken. Standaard gebruikt de DOM Key app het mobiele telefoonnummer van de gebruikers.

1. Ga naar het gebruiker bewerken scherm en open de gebruiker waarvoor u een DOM mobiele sleutel wilt aanmaken. Meer informatie over het toevoegen en bewerken van gebruikers kunt u vinden in het volgende artikel.
  2. Klik op het pictogram 'Mobiele sleutel' in de rubriek 'Mijn referenties'.

Een nieuw venster zal verschijnen:

1. Klik op 'Gebruikers-ID invoeren' om een mobiele kaart aan te maken.
  2. Voer het telefoonnummer van de gebruiker in. Zorg ervoor dat u het telefoonnummer in het juiste formaat registreert! Anders zal de kaart niet werken.
  3. Registreer het telefoonnummer met de landcode gevolgd door het telefoonnummer. Gebruik het + teken voor de landcode. Bijvoorbeeld: +316123456789.
  4. Klik op Opslaan en sluit het venster.
  5. Vergeet niet om de gebruiker synchroniseren met de apparaten in het hoofdscherm van de gebruiker.

Na het synchroniseren van de gebruiker vindt u twee nieuwe pictogrammen onder de sectie mobiele sleutel.
  1. Klik op 'Status' om de status van de mobiele sleutels op te vragen. U kunt precies zien waar deze gebruiker toegang heeft, welke sloten, welke tijden en welke data.
    Klik op 'Verwijderen' om de mobiele kaart te verwijderen.

De gebruiker is nu klaar om de mobiele kaart te gebruiken. Na het downloaden van de DOM sleutel app kan hij/zij inloggen met zijn/haar mobiele telefoonnummer. De verschillende deuren die hij/zij kan openen zijn nu direct zichtbaar op het scherm.

De DOM sleutel app werkt niet op de achtergrond. U moet de deur app openen en op 'Open Door' klikken naast de naam van de deur wanneer u dicht bij het slot bent.

Verwante Artikelen:
  1. EasySecure.cloud - Een gebruiker toevoegen, bewerken en verwijderen
  2. EasySecure.cloud - Hoe een gebruiker synchroniseren

Heeft u nog vragen over de uitgifte en het gebruik van DOM Mobile keys? Neem contact op met onze support desk en wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken per telefoon of e-mail. U kunt ook direct chatten of een ticket aanmaken binnen uw EasySecure software omgeving of ons helpcenter.