EasySecure.cloud - Hoe voeg ik een kenteken toe

Na het toevoegen van een nieuwe gebruiker in uw EasySecure omgeving komt u in het volgende scherm.

Aan de rechterkant van het gebruikersscherm vindt u een sectie genaamd My Credentials. Afhankelijk van uw beheerdersrechten ziet u verschillende registratiemethoden.

Binnen het EasySecure platform is het mogelijk om deuren te openen, werktijden te registreren en aanwezigheid te registreren met uw mobiele telefoon, vingerafdruk, gezicht, pas en toegangscode. Het is ook mogelijk om kentekenherkenning toe te voegen. In dit artikel laten wij u zien hoe u een kenteken kunt toevoegen aan een gebruiker.

Klik op het pictogram 'Kentekenplaat' onder de sectie Mijn referenties. U ziet het volgende venster:

1. Voer de nummerplaat in dit veld in.
  2. De nummerplaat camera's die we gebruiken ondersteunen internationale nummerplaten. Het herkent alle Europese landen.
  3. Voeg de nummerplaat toe in dit veld. Bijvoorbeeld: 01-BL-02. U kunt het ook opschrijven als 01BL02. Beide zullen werken in ons systeem.
  4. Klik op opslaan in het kenteken scherm.
  5. Klik op save in in het hoofdscherm voor gebruikers.
  6. Niet vergeten om de gebruiker te synchroniseren.