EasySecure.cloud - Hoe controleer ik de status van een DOM mobiele kaart

EasySecure.cloud - Hoe controleer ik de status van een DOM mobiele kaart

In dit artikel zullen we uitleggen hoe je de status van DOM Mobile sleutels kunt opvragen. Wanneer u een gebruiker gaat aanmaken of gaat bewerken bent u in staat om een mobiele sleutel aan te maken voor onze DOM ENiQ en DOM Tapkey producten.

Nadat je een DOM Mobile sleutels hebt aangemaakt moet je de gebruiker synchroniseren. Na de uitgifte van een mobiele kaart kunt u altijd de status van de door u uitgegeven mobiele sleutel controleren.

Bijvoorbeeld: u bent niet zeker of de mobiele sleutel is uitgegeven met de juiste toegangsrechten. U kunt deze functie gebruiken om de informatie dubbel te controleren.
Open de gebruiker voor wie u de Mobile sleutel status wilt controleren.

Klik op het pictogram Mobile Key. U ziet het volgende venster:

Klik op 'Status' onder de Tapkey Credential sectie om de status op te vragen.

1. U ziet nu alle scanner / deur namen waar deze gebruiker toegang tot heeft.
  2. In de kolommen ernaast ziet u de begindatum, de datum en de einddatum en eindtijd.
  3. Dit betekent dat de gebruiker binnen deze periode toegang zal hebben tot deze deuren

1. EasySecure.cloud - Hoe voeg ik een DOM mobiele kaart toe
  2. EasySecure.cloud - Hoe synchroniseer ik een gebruiker

Heeft u nog vragen over de uitgifte en het gebruik van DOM Mobile sleutels? Neem contact op met onze support desk en wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken per telefoon of e-mail. U kunt ook direct chatten of een ticket aanmaken binnen uw EasySecure software omgeving of ons helpcenter.