EasySecure.cloud - Hoe kan ik een OSS-kaart bijwerken?

EasySecure.cloud - Hoe kan ik een OSS-kaart bijwerken?


oor het registreren van een kaart via de OSS / Data on card methode heb je onze EasySecure Updater tool en de OSS USB lezer nodig.
De laatste versie van de tool kan worden gedownload van onze website.

Zorg ervoor dat het programma EasySecure - Updater op uw computer is geïnstalleerd en dat de USB-lezer op de USB-poort is aangesloten.

U kunt het verbindingsicoon in het USB-hulpprogramma controleren om te zien of de USB-lezer is aangesloten.

De activering van de kaart gebeurt in twee stappen:

 1. Lezen van het kaartnummer en het koppelen aan de juiste gebruiker
 2. Het schrijven van de gekoppelde gebruikersgegevens naar de kaart via de update tool

 

Open in de EasySecure-software het gebruikersscherm en klik op het pictogram van de kaart
Het volgende scherm wordt geopend:
In de sectie "Enroll with USB Scanner", klik op het veld om de invoer van tekens in te schakelen.
Terwijl de Updater tool op de achtergrond draait, plaatst u de kaart op de USB-lezer.Het kaartnummer wordt nu van de kaart gelezen en zal zichtbaar zijn in de software.
Klik op "Opslaan" om af te sluiten; de toegevoegde kaart zal zichtbaar zijn in het gebruikersscherm:

 

Wanneer de gebruiker aan de nieuwe kaart is gekoppeld, moeten tenslotte de nieuwe gegevens naar de kaart worden overgebracht. We kunnen de kaart schrijven en bijwerken door de kaart gewoon op de USB-lezer te plaatsen terwijl de Updater tool op de achtergrond draait.

     Houd er rekening mee dat het schrijfproces iets langer duurt dan het uitlezen van het kaartnummer. U zult een bevestiging zien op het scherm van de tool wanneer het schrijfproces voltooid is.

  Wanneer het geluidspictogram geactiveerd is, zal een pieptoon bevestigen wanneer het schrijven plaatsvindt. Verwijder de kaart niet tijdens het schrijven. Wanneer het schrijven voltooid is, hoort u een tweede pieptoon om te bevestigen dat het schrijfproces voltooid is.

  De kaart is nu bijgewerkt met de juiste toegangsrechten en kan dienovereenkomstig worden gebruikt. Alle functiewijzigingen in de gebruikersgegevens, kunnen op dezelfde manier worden bijgewerkt.

  Verwante Artikelen:

  1. EasySecure.cloud - Een gebruiker toevoegen, bewerken en verwijderen
  2. EasySecure.cloud - Een kaart toevoegen
  3. EasySecure.cloud - Hoe kan ik een gebruiker synchroniseren?

    Heeft u nog vragen over de afgifte van bijgewerkte OSS-kaarten? Neem contact op met onze support desk en wij helpen u graag verder.

   U kunt ons bereiken per telefoon of e-mail. U kunt ook direct chatten of een ticket aanmaken binnen uw EasySecure software omgeving of ons helpcenter.

   support@easysecure.com
   + 31 (0) 85 015 0000.

    • Related Articles

    • EasySecure.cloud – Hoe kan ik een bestaande kaart identificeren?

     Soms wilt u graag weten bij wie een kaart hoort. Dit kunt u makkelijk met onze EasySecure Software doen. Hieronder het stappenplan wat u dient te volgen.  Log in op uw omgeving: https://i3.identysoft.com/ Klik aan de linkerkant op Gebruikers en ...
    • EasySecure.cloud - Hoe voeg ik een Suprema mobiele kaart toe?

     EasySecure -Hoe voeg ik een Suprema Mobile Card toe en hoe download ik deze?   Met Suprema Mobile Access kunt u uw eigen smartphone gebruiken als sleutel om toegang te krijgen tot deuren, aanwezigheid te registreren, tijd te registreren en nog veel ...
    • EasySecure.cloud - Hoe voeg ik een DOM mobiele kaart toe

     In deze video laten we u zien hoe u een DOM Mobile sleutel kunt toevoegen. De DOM Mobile sleutel is beschikbaar voor iPhone en Android en is compatibel met alle recente DOM Eniq producten.  Gebruikers moeten de DOM sleutel app downloaden van de app ...
    • EasySecure.cloud - How to update a OSS Card

     Writing a card via the OSS / Data on card method requires our EasySecure Updater tool and the OSS USB reader.  The latest version of the tool can be downloaded from our website. Make sure the EasySecure - Updater tool is running on your computer and ...
    • EasySecure.cloud - Hoe voeg ik een kaart toe

     Na een nieuwe gebruiker toevoegen komt u in het volgende scherm. Om een kaart te registreren moet u klikken op het Kaart icoon in de "Mijn identificatie" sectie van het gebruikersprofiel. U ziet dan het volgende venster: Er zijn twee verschillende ...