EasySecure.cloud - Hoe kan ik timed anti-passback instellen

In dit artikel leggen we uit hoe u de Timed Anti Passback functie binnen de EaySecure Software kunt gebruiken. Met Timed APB kunt u ervoor zorgen dat een gebruiker binnen een bepaalde periode niet twee keer op dezelfde toegangscontrolescanner kan binnenkomen.

Bijvoorbeeld: Als u de Timed Anti Passback periode instelt op 5 minuten dan kan een gebruiker gedurende deze periode slechts eenmaal naar binnen. Alle andere acties in de volgende 5 minuten zullen worden geblokkeerd. Dit is een perfecte oplossing om er zeker van te zijn dat een gebruiker geen toegang geeft aan andere mensen.
  1. Klik op "Toegang" in het hoofdmenu aan de linkerkant van uw scherm.
  2. Klik op "Anti Passback" in het submenu.
U ziet nu het volgende scherm:

U kunt bestaande 'timed anti passback' regels bewerken of verwijderen, of u kunt een nieuwe regel toevoegen. Klik op 'Toevoegen' bovenaan het scherm om een nieuwe getimede anti-passback regel toe te voegen.

1. Selecteer een scanner uit de vervolgkeuzelijst. Dit is de scanner waarvoor u de getimede antipassback wilt activeren.
  2. Type wordt automatisch ingesteld op TIMED APB.
  3. Voer de time-outperiode in seconden in. Als u dit op 300 seconden instelt, betekent dit dat een gebruiker binnen deze periode niet tweemaal kan invoeren.
  4. U kunt bepaalde toegangsgroepen selecteren die van deze regel worden vrijgesteld. In het onderstaande voorbeeld betekent dit dat de groep 'EasySecure Rotterdam - Volledige toegang' deze anti-passback regel omzeilt en de personeelsingang zo vaak kan betreden als ze willen.

Let op! Nadat u alle getimede anti-passback regels hebt toegevoegd moet u een volledige synchronisatie uitvoeren om deze functie in het geheugen van de scanners te activeren.

Volg de instructies in het gerelateerde artikel om een volledige synchronisatie uit te voeren.