EasySecure.cloud - Tijdregistratie rapport afronden op minuten

EasySecure.cloud - Tijdregistratie rapport afronden op minuten

Zodra u bent ingelogd in uw EasySecure omgeving is aan de linkerzijde het menu zichtbaar. Door op het » of « icoon te klikken kunt u het menu verder in- of uitklappen. Zodra u het menu uitklapt worden de omschrijvingen zichtbaar. Door op het ˅ icoon te klikken of door op de naam zelf te klikken kunt u de verschillende menu’s verder uitklappen om de submenu’s zichtbaar te maken. Afhankelijk van de rechten die het account heeft zult u bepaalde menu’s wel of niet zien. Onder het menu 'Instellingen' klikt u op ‘Rapporten’.

•  Werktijden afronden op. Wilt u de werktijden afronden op bijvoorbeeld 5 minuten. Kunt u dat hier instellen. U kunt kiezen tussen: 5, 10, en 15 min en klikt u op ‘opslaan’
    • Heeft iemand 08:02:35 gewerkt zal deze afgerond worden naar 08:05:00
    • Heeft iemand 08:02:00 gewerkt zal deze afgerond worden naar 08:00:00

Hieronder nog beschreven wat voor functies de andere instellingen hebben.
24 uurs aanwezigheid staat standaard op nee. Als u wel 24 uurs aanwezigheid zet u deze op ‘Ja’.

• Tijdstip begin dag. Dit geeft aan wanneer uw tijd begint. Als u deze bijvoorbeeld wijzigt naar 08:00, zal de in-kloktijd pas berekend worden vanaf 08:00
  • Tijdstip einde dag. Dit geeft aan wanneer de tijdregistratie moet stoppen.
  • Nachtdienst eindigt: Als je einde dag bijvoorbeeld op 17:00 en je nachtdienst eindigt op 23:00 zijn dit de uren die als nachtdienst gerapporteerd worden.
  • Converteer logs moet standaard staan op ‘ja’ anders zal de rapportage niet werken.
  • Conversie type kan je wijzigen of je het op basis van 1 locatie wilt zien of als u meerdere locaties heeft op basis van meerdere locaties
  • Sorteer aanwezigheid op. Hierbij kunt u sorteren op: Datum & tijd, voornaam of achternaam

Bij vragen u uiteraard contact opnemen met de support desk van EasySecure International. Wij helpen u graag!