i3.IdentySoft.com - Hoe kan ik inloggen?

Ga met Internet Explorer naar de volgende webpagina om uw IdentySoft omgeving te openen:   http://i3.identysoft.com

Inloggen is mogelijk door een juiste combinatie van bedrijfsnaam, gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Let op! Deze gegevens zijn hoofdlettergevoelig.

Bij de oplevering van uw IdentySoft omgeving heeft u een bedrijfsnaam ontvangen en een gebruikersnaam en wachtwoord aangemaakt.
            Klik na het invoeren van deze inlog gegevens op Login om toegang te krijgen tot uw IdentySoft omgeving.

• Bent u uw inlog gegevens kwijt? Neem dan contact op met de support desk van EasySecure International:   support@easysecure.nl / +31(0)85 015 0000.
            Het is ook mogelijk om met uw vinger in te loggen in de software. Let op! zorg ervoor dat de BioMini USB scanner aangesloten is op de computer en dat de bijbehorende driver geïnstalleerd is.
            Voer uw bedrijfsnaam in en klik op de knop Biometric Login. De sensor van de BioMini USB scanner licht nu rood op en u kunt de vinger plaatsen. Indien u uw vinger als administrator geregistreerd heeft in IdentySoft kunt u nu inloggen in uw software omgeving.

• Heeft u nog vragen over het inloggen met uw vinger? Neem dan contact op met onze support desk:  support@easysecure.nl / +31(0)85 015 0000.