i3.identysoft.com - Kan ik mijn persoonsgegevens inzien en/of wijzigen?

EasySecure - Kan ik mijn persoonsgegevens inzien en/of wijzigen?

U bepaalt altijd wat er met uw eigen persoonsgegevens gebeurt. Wij respecteren alle keuzes die u maakt op het gebied van privacy. U heeft te allen tijde recht op inzage, correctie, blokkade, dataportabiliteit en het verwijderen van uw gegevens. Hiervoor kunt u een verzoek bij ons indienen via onderstaande contactgegevens.

Als software leverancier hebben wij functionaliteiten ingebouwd om onze klanten de mogelijkheid te geven direct de opgeslagen gegevens op te vragen van een gebruiker. Tevens is het mogelijk om alle opgeslagen persoonsgegevens direct te verwijderen uit het systeem. Heeft u als gebruiker van onze software een verzoek tot inzage, correctie, blokkade, portabiliteit of verwijdering ontvangen en heeft u hier vragen over? Wij assisteren u graag!

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.
Om misbruik te voorkomen nemen wij na een verzoek contact met u op om uw identiteit te controleren.

Telefonisch
Contactpersonen D. Kalkman & E. Hazelhoff

Post
EasySecure International B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

Gerelateerde artikelen - AVG & Privacy

Gerelateerde artikelen - Security Software & Hardware