EasySecure.cloud - Communicatie & Encryptie

EasySecure.cloud - Communicatie & Encryptie

EasySecure International heeft veiligheid uiteraard hoog in het vaandel staan. Wij kiezen dan ook voor de beste beveiliging en werken samen met de beste hosting partijen en de nieuwste technieken. EasySecure is ISO 27001 gecertificeerd.

In de afbeelding hieronder ziet u een schematische weergave van een LAN omgeving met een aantal van onze scanners die verbinding maken met de EasySecure cloud software. In dit artikel bieden wij u meer informatie over de lokale communicatie (LAN) binnen uw netwerk en vertellen wij meer over de beveiliging en encryptie van onze hardware.
Hieronder volgt een kort overzicht van de werking van EasySecure binnen uw lokale netwerk. EasySecure maakt gebruik van de volgende onderdelen:

 • Al onze scanners voor toegangscontrole en tijdregistratie hebben een eigen IP adres.
 • Communicatie verloopt over TCP poort 443, 51211 en 51212.
 • Onze EasyConnect box zorgt voor een beveiligde VPN verbinding tussen onze EasyConnect server. Het is ook mogelijk om dit gedeelte te hosten op een eigen beveiligde server. 
 • De communicatie met onze cloud software is altijd van binnen naar buiten toe en nooit van buiten naar binnen. Er draait binnen uw LAN omgeving een SCD Service. Deze SCD service zorgt voor de communicatie met uw cloud omgeving en stuurt de log gegevens door naar de cloud en stuurt tegelijk ook de gebruikers gegevens door naar de scanners.
 • Het is mogelijk om meerdere SCD’s aan dezelfde software omgeving te koppelen. Dit maakt het mogelijk om oneindig veel losse netwerken aan dezelfde cloud software te koppelen.
 • De SCD software kan op elke Windows PC of server geïnstalleerd worden. De SCD service is binnen 1 minuut geïnstalleerd en ingesteld.
 • Alle scanners beschikken over een eigen geheugen waar tienduizenden log- en gebruikers gegevens in worden opgeslagen. Als er onverhoopt een probleem is met de SCD service of met de internetverbinding dan blijft de toegang én de registratie altijd doorlopen. Zodra de verbinding hersteld is worden alle gegevens met terugwerkende kracht bijgewerkt.
 • De verbinding tussen de SCD service en de IdentySoft cloud software loopt over poort 443.
 • Uiteraard is ook de communicatie tussen de lezers en de SCD / EasySecure-software beveiligd. Al onze scanners gebruiken de 256-bits Advanced Encryption Standard, SHA-256 en OSDP v2. 

Zie het schema hieronder. U ziet dat alle netwerk scanners gebruik maken van de AES-256 encryptie. ‘Slave’ apparaten die via RS485 zijn aangesloten zijn beveiligd middels de OSDP v2 encryptie.Heeft u toch nog vragen over de veiligheid, communicatie en encryptie binnen EasySecure? Neem een kijkje in de gerelateerde artikelen of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!


Gerelateerde artikelen - Security Software & Hardware


Gerelateerde artikelen - AVG & Privacy


  • Related Articles

  • EasySecure.cloud - Security & Hosting

   EasySecure International heeft veiligheid uiteraard hoog in het vaandel staan. Wij kiezen dan ook voor de beste beveiliging en werken samen met de beste hosting partijen. EasySecure is ISO 27001 gecertificeerd In de afbeelding hieronder ziet u een ...
  • EasySecure.cloud - Security & Hosting

   EasySecure International is committed to safety and security of your data. We therefore opt for the best security and work together with the best hosting parties and the latest technologies. EasySecure is ISO 27001 certified. The image below shows a ...
  • EasySecure.cloud - Communication and Encryption

   EasySecure International is committed to safety and security of your data. We therefore opt for the best security and work together with the best hosting parties and the latest technologies. EasySecure International is ISO 27001 certified The image ...
  • EasySecure.cloud - Hoe zit het mijn privacy & biometrie?

   Bekijk onze privacy pagina voor de meest recente informatie over dit onderwerp Als er gesproken wordt over privacy en biometrie moet men direct kijken over wat voor systeem men praat. Bij de systemen van de overheid (zoals bij de politie of bij uw ...
  • EasySecure.cloud - Informatie over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

   Bekijk onze privacy pagina voor de meest recente informatie over dit onderwerp De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een verordening die geldt in de hele Europese Unie (EU). Dankzij de AVG is de bescherming van persoonsgegevens in alle ...