Tijdregistratie bij rapporten

EasySecure.cloud - Hoe werkt de toegangslog?
De toegangslog kan worden gebruikt om te zien wie het systeem heeft gebruikt voor toegangscontrole, tijdregistratie en aanwezigheid. U kunt altijd zien welke gebruiker op een bepaalde scanner en locatie werd herkend. 
 1. Klik op Rapporten in het menu
 2. Klik opnieuw op Rapporten in het submenu 
 3. U zult nu direct het toegangslogboek openen. 
 4. De toegangslog kan ook worden geopend met de sneltoets op uw EasySecure-dashboard.U kunt verschillende filters instellen voordat u de informatie weergeeft.
 1. Van / Tot - Datum & Tijd: Gebruik dit filter om de toegangslogs tussen specifieke datums en tijden te tonen.
 2. Deuren: Filter één of meer specifieke deuren. Zet de optie 'selecteer alle deuren' op nee en selecteer één of meerdere deuren uit de dropdown. Bijvoorbeeld: u wilt alle gebruikers zien die de serverruimte zijn binnengegaan.
 3. Gebruikers: Filtert een of meer specifieke gebruikers. Zet de optie 'selecteer alle gebruikers' op nee en selecteer één of meerdere gebruikers uit de dropdown. U ziet alleen de logbestanden van deze gebruikers.
 4. Locaties: Filter tussen één of meerdere locaties. We kunnen bijvoorbeeld filteren tussen ons kantoor in Rotterdam en ons kantoor in Dusseldorf.
 5. Ververs icoon: Als het ververs icoon zichtbaar is aan de bovenzijde van het scherm kunt u dit gebruiken om direct de resterende log records op te halen. Normaal gesproken worden de logbestanden om de paar minuten opgehaald.
Nadat u de nodige filters hebt toegepast, kunt u op de knop Toegangslog bekijken klikken om de informatie weer te geven.
U kunt de knop Export Access Log gebruiken om de informatie te exporteren naar een Excel bestand.
In het toegangslogboek vindt u verschillende kolommen met loginformatie:
 1. Tijd instellingen: De tijd en het tijdstip waarop deze gebruiker het systeem gebruikt.
 2. Gebruiker: De gebruiker die werd herkend met een vinger, kaart, code, gsm, gezicht of nummerplaat.
 3. Beeld: Indien geactiveerd geeft dit snapshots weer van de gebruiker. Bijvoorbeeld: iemand mag de serverruimte betreden met zijn toegangskaart. We willen echter een momentopname maken van deze gebruiker bij binnenkomst. Deze kolom zal deze momentopname tonen.
 4. Scanner: Welke scanner voor toegangscontrole, tijdsregistratie of aanwezigheid hebben ze gebruikt.
 5. Locatie: Welke locatie ze hebben bezocht
 6. Deur: Welke deur ze ingingen
 7. Gebeurtenis: Dit zal tijdregistratie of aanwezigheidsinformatie bevatten wanneer de gebruiker een functietoets heeft ingedrukt. Bijvoorbeeld: Begin Werk, Einde Werk, Begin Pauze.
 8. Log: Dit zal het resultaat laten zien. Bijvoorbeeld: het zal tonen of iemand is herkend met een kaart, mobiel, nummerplaat of biometrie. Het zal laten zien als een gebruiker op dat moment geen toegang heeft of als een gebruiker is verlopen.
 9. Succes: Indien OK gemarkeerd betekent dit dat de registratie succesvol was. De gebruiker werd herkend en had toegang op dat moment.

 Gebruik het privacy menu om bewaarperiodes in te stellen voor de opslag van de logbestanden. U heeft de logbestanden misschien maar een paar maanden nodig. Binnen het privacy menu is er een optie om log records automatisch te verwijderen na een bepaalde periode. 

Verwante artikelen:

EasySecure.cloud - Hoe werkt het privacy menu - Bewaartermijnen instellen in de software. U kunt bepalen hoe lang u logboekrecords, inactieve gebruikers, kaarten en sjablonen wilt bewaren.

 

   Heeft u nog vragen over vingerinschrijving? Neem contact op met onze support desk en wij helpen u graag verder.

U kunt ons bereiken per telefoon of e-mail. U kunt ook direct chatten of een ticket aanmaken binnen uw EasySecure software omgeving of ons helpcenter.

support@easysecure.com
+ 31 (0) 85 015 0000.  • Related Articles

  • EasySecure.cloud - Hoe werken de tijdregistratie rapporten

   In dit artikel laten wij u zien hoe u de verschillende tijdregistratie rapporten binnen de EasySecure software kunt gebruiken.  Klik op "Rapporten" aan de linkerkant in het menu.  Selecteer vervolgens weer "Rapporten" in het uitklapmenu.  Afhankelijk ...
  • EasySecure.cloud - Tijdregistratie rapport afronden op minuten

   Zodra u bent ingelogd in uw EasySecure omgeving is aan de linkerzijde het menu zichtbaar. Door op het » of « icoon te klikken kunt u het menu verder in- of uitklappen. Zodra u het menu uitklapt worden de omschrijvingen zichtbaar. Door op het ˅ icoon ...
  • EasySecure.cloud - EasyAir - Hoe kan ik mijn tijd registreren op de X-Station 2

   Dit artikel laat u zien hoe u de tijdregistratie kunt gebruiken met onze EasyAir productlijn. Het is belangrijk dat u altijd een T&A code selecteert voordat u uw mobiele telefoon of toegangskaart plaatst. Bekijk een video via de volgende link. 1. ...
  • EasySecure.cloud - Overzicht onder de rapporten

   Zodra u bent ingelogd in uw EasySecure omgeving is aan de linkerzijde het menu zichtbaar. Door op het » of « icoon te klikken kunt u het menu verder in- of uitklappen. Zodra u het menu uitklapt worden de omschrijvingen zichtbaar. Door op het ˅ icoon ...
  • EasySecure.cloud - Hoe werkt het aanwezigheidsoverzicht

   In dit artikel laten wij u zien hoe u het aanwezigheidsoverzicht in de EasySecure software kunt gebruiken.  Klik op "Rapporten" aan de linkerkant in het menu.  Selecteer vervolgens weer "Rapporten" in het uitklapmenu.  Afhankelijk van ...