Tijdregistratie bij rapporten

EasySecure - Hoe werkt het toegangslog?

Zodra u bent ingelogd in uw EasySecure omgeving is aan de linkerzijde het menu zichtbaar. Door op het » of « icoon te klikken kunt u het menu verder in- of uitklappen. Zodra u het menu uitklapt worden de omschrijvingen zichtbaar. Door op het ˅ icoon te klikken of door op de naam zelf te klikken kunt u de verschillende menu’s verder uitklappen om de submenu’s zichtbaar te maken. Afhankelijk van de rechten die het account heeft zult u bepaalde menu’s wel of niet zien.

Klik onder het menu 'Rapporten' op het sub menu 'Rapporten.'. Het toegangslog is direct zichtbaar op uw scherm. Dit is het eerste rapport in het menu aan de bovenkant van uw scherm.

Het is mogelijk om het toegangslog te filteren op datum, deur, gebruiker en/of locatie.
Selecteer de gewenste filters of klik direct op de knop
 om alle gegevens te bekijken.

1. Filter op de gewenste datum en select het gewenste van-tot tijdstip.

1. Filter op één of meerdere deuren.
  2. Selecteer bijvoorbeeld de voordeur om alleen deze gegevens te bekijken in het toegangslog.
  3. Zet de selectie 'selecteer alle deuren' op nee.
  4. Klik op de dropdown om één of meerdere deuren op te zoeken en te selecteren.

1. Filter op één of meerdere gebruikers.
  2. Zet de selectie 'selecteer alle gebruikers' op nee.
  3. Klik op de dropdown om één of meerdere gebruikers op te zoeken en te selecteren.

1. Filter op één of meerdere locaties.
  2. Zet de selectie 'selecteer alle locaties' op nee.
  3. Klik op de dropdown om één of meerdere locaties op te zoeken en te selecteren.

Klik na het toepassen van de gewenste filters op de knop  om de gewenste gegevens te bekijken.
U ziet nu wie er op welk tijdstip toegang heeft gekregen op de geselecteerde scanners en locaties.

Het is mogelijk om deze gegevens te exporteren naar een Excel bestand door te klikken op de knop

Bij vragen u uiteraard contact opnemen met de support desk van EasySecure International. Wij helpen u graag verder!