Overzicht onder de rapporten

EasySecure - Overzicht onder de rapporten

Zodra u bent ingelogd in uw EasySecure omgeving is aan de linkerzijde het menu zichtbaar. Door op het » of « icoon te klikken kunt u het menu verder in- of uitklappen. Zodra u het menu uitklapt worden de omschrijvingen zichtbaar. Door op het ˅ icoon te klikken of door op de naam zelf te klikken kunt u de verschillende menu’s verder uitklappen om de submenu’s zichtbaar te maken. Afhankelijk van de rechten die het account heeft zult u bepaalde menu’s wel of niet zien. Onder het menu 'Rapporten' kunt u het sub menu ‘Overzicht’ vinden.

Onder het kopje ‘Overzicht’ kun je een locatie bepalen waar je een overzicht van wil creëren. Alle locaties, scanners en zones uit uw EasySecure omgeving worden hier schematisch weergegeven. U kunt het overzicht direct bekijken in EasySecure of het bestand exporteren naar een PDF bestand

Bij vragen u uiteraard contact opnemen met de support desk van EasySecure International. Wij helpen u graag!