Lijst Gebruikers-Scanners

EasySecure - Hoe werkt het overzicht toegangsrechten?

Zodra u bent ingelogd in uw EasySecure omgeving is aan de linkerzijde het menu zichtbaar. Door op het » of « icoon te klikken kunt u het menu verder in- of uitklappen. Zodra u het menu uitklapt worden de omschrijvingen zichtbaar. Door op het ˅ icoon te klikken of door op de naam zelf te klikken kunt u de verschillende menu’s verder uitklappen om de submenu’s zichtbaar te maken. Afhankelijk van de rechten die het account heeft zult u bepaalde menu’s wel of niet zien. Onder het menu 'Rapporten' kunt u het rapport 'Overzicht Toegangsrechten' terugvinden.

Onder het kopje 'Overzicht Toegangsrechten' kunt u een overzicht terugvinden welke gebruikers toegang hebben tot welke scanners.

Bij gebruikers kiest u de gebruiker waarvan u wilt weten tot welke scanner hij/zij toegang heeft. Wilt u direct alle gebruikers zien? Zet dan de schuif knop naast 'Selecteer alle gebruikers'  op JaOm een andere selectie te maken van gebruikers of scanners kunt u de knop naar Nee schuiven om vervolgens in een lijst aan te vinken wie er meegenomen dienen te worden in het rapport.

Klik vervolgens op 'Genereer Rapport' om het rapport te genereren.

Bij vragen u uiteraard contact opnemen met de support desk van EasySecure International. Wij helpen u graag!