Administrator Logs

EasySecure - Hoe werken de administrator logs?

Zodra u bent ingelogd in uw EasySecure omgeving is aan de linkerzijde het menu zichtbaar. Door op het » of « icoon te klikken kunt u het menu verder in- of uitklappen. Zodra u het menu uitklapt worden de omschrijvingen zichtbaar. Door op het ˅ icoon te klikken of door op de naam zelf te klikken kunt u de verschillende menu’s verder uitklappen om de submenu’s zichtbaar te maken. Afhankelijk van de rechten die het account heeft zult u bepaalde menu’s wel of niet zien. Onder het menu 'Rapporten' met het sub kopje ‘Administrator - Audit trail' kunt u het rapport terugvinden.

Onder het kopje ‘
Administrators’ kunt u alle administrator log gegevens terug vinden. U kunt ervoor kiezen één administrator te selecteren of alle administrators weer te geven. Klik vervolgens het juiste datumbereik aan en vervolgens 'Toon log'.

In deze logfile ziet u alle handelingen die de administrator heeft gemaakt in de software. Zo ziet u bijvoorbeeld wie de toegangsrechten heeft aangepast, een bepaalde groep heeft aangemaakt of een gebruiker heeft toegevoerd.  Uiteraard is ook dit rapport te exporteren naar excel. U kunt een export uitvoeren door op de knop 'Exporteer Log' te klikken.

Bij vragen kunt u uiteraard contact opnemen met de support desk van EasySecure International. Wij helpen u graag!