EasySecure.cloud - Welke netwerk poorten maakt EasySecure gebruik van?

EasySecure.cloud - Welke netwerk poorten maakt EasySecure gebruik van?

De EasySecure SCD software en de Suprema hardware maakt gebruik van verschillende TCP en UDP poorten voor communicatie.
De volgende poorten worden gebruikt door onze EasySecure applicatie:
  • 80
  • 8080
  • 1470
  • 1471
  • 51211
  • 51212
  • 51210  (UDP)

Als er nog vragen zijn kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.