i3.IdentySoft.com - Waar kan ik een demo versie van de software bekijken?

U kunt de software bekijken via uw browser:  http://i3.identysoft.com
            U kunt inloggen met de volgende gegevens. Let op! De inloggegevens zijn hoofdlettergevoelig.

Let op!   zonder een lokale driver is het mogelijk dat enkele foutmeldingen in beeld komen bij het uitvoeren van bepaalde functies. Denk aan het inscannen van vingers, bewerken van de devices en het synchroniseren.  Wij hopen dat u via ons demo account een goed beeld krijgt van onze IdentySoft software. Heeft u nog vragen? Wilt u meer weten of de software volledig in gebruik zien? Neem dan nu contact op met EasySecure International

• info@easysecure.nl

Updated: 16 Jan 2017 12:00 AM