EasySecure International
      Knowledge Base EasySecure Help Center NL - IdentySoft

      IdentySoft.com - Mijn vinger wordt niet herkend - Tips voor betere herkenning

      Binnen een grote groep mensen zijn er altijd een paar gebruikers waarbij de herkenning minder goed is (overwegend zijn dit 1 á 2 personen op de 100 gebruikers). Onze ervaring is dat dit meestal met wat extra aandacht goed opgepakt kan worden. 

      Gebruik hiervoor de volgende standaard tips: 
      • Kijk welke vinger het beste reactie geeft, bij de een werkt de rechter wijsvinger optimaal terwijl bij een ander bijvoorbeeld de duim een beter effect geeft.
      • Lees meerdere keren dezelfde vinger in. Als een gebruiker bijvoorbeeld met zijn / haar rechterwijsvinger werkt. Lees die dan 3 of 4 keer in. Er zijn zo meer herkenningspunten beschikbaar om de gebruiker te identificeren.
      • Lees bij de probleem gebruikers de vingers niet in via de BioMini maar via één van de tijdregistratie- /toegangsscanners. Let op, dit is alleen van toepassing als u met de BioMini werkt!
      Let bij het opnieuw inlezen goed op de plaatsing van de vinger. Zorg dat het volledige eerste vingerkootje plat en recht op de sensor ligt. Als de vinger anders wordt ingelezen dan de gebruiker standaard zijn/haar vinger plaatst zal dat de herkenning ook niet bevorderen.

      Heeft u liever een papieren handleiding die ook voorzien is van een aantal foto's ter verduidelijking dan kunt u hiervoor het document gebruiken uit de bijlage van dit bericht. 
      Attachments (2)
      Helpful?  
      Help us to make this article better
      0 0