EasySecure.cloud - Hoe open ik een deur in de software

In dit artikel laten wij u zien hoe u deuren op afstand kunt openen binnen ons EasySecure platform.

Let op: U moet onze EasyConnect-oplossing gebruiken om de deuren te openen vanaf een locatie buiten uw eigen netwerk. Alle andere configuraties vereisen dat u zich binnen hetzelfde netwerk bevindt als de deur die u opent. Neem contact op met onze support desk als u vragen heeft over uw huidige configuratie.

1. Open het menu "Toegang" aan de linkerkant van de software.
  2. Open het submenu "Deurbeheer
  3. U kunt nu een scanner kiezen om de deur te openen of te sluiten. Bijvoorbeeld de personeelsingang.
U ziet het volgende scherm:

1. Klik opOpen Deur om de deur te openen. Let op! De deur blijft geopend totdat u op Deur sluiten klikt .
  2. Klik op Deur sluiten om de deur te sluiten.
  3. Klik op Open Deur Tijdelijk om de deur voor een X aantal seconden te openen. U kunt het aantal instellen dat de deur geopend moet zijn. De deur zal automatisch weer sluiten na deze periode.

Heeft u nog vragen over het deur open menu? Neem contact op met onze support desk en wij helpen u graag verder.

U kunt ons bereiken per telefoon of e-mail. U kunt ook direct chatten of een ticket aanmaken binnen uw EasySecure software omgeving of ons helpcenter.