i3.IdentySoft.com - Hoe kan ik een kaart inlezen?

Na het aanmaken van een gebruiker komt u op de volgende pagina terecht:

Om een kaart in te lezen klikt u aan de rechterzijde op het tabblad Card. U komt in het volgende venster:

Selecteer in het drop-down menu de scanner waarmee u de kaart in wilt scannen in het systeem. Gebruik hiervoor de scanner die het dichtstbij is, nadat u op Read klikt heeft u +/- 10 seconde om de kaart voor de desbetreffende lezer te plaatsen. (Let op! Om de toegang- tijdregistratie scanners aan te sturen moet u wel in hetzelfde netwerk aanwezig zijn.)

• Selecteer in het drop-down menu de scanner waarmee u de kaart wilt registreren.
            • Klik op Read om de kaart in te scannen
            • U ziet de geselecteerde scanner geel knipperen
            • Plaats binnen 10 seconde uw kaart voor de lezer
            • U ziet een groen lampje en hoort een bevestigende toon
            • Na het plaatsen van de kaart is het veld Card ID in de software gevuld. Dit geeft aan dat de kaart succesvol is gekoppeld.
            • Klik nu op Opslaan. De kaart is nu succesvol gekoppeld aan de gebruiker.
            • Vergeet de gebruiker na het koppelen van een kaart niet opnieuw te synchroniseren

Gerelateerde artikelen:
            • Synchronisatie per persoon - Na het registreren van een (nieuwe) kaart moet de gebruiker altijd gesynchroniseerd worden met de scanners.
            • Totale synchronisatie - Na het registreren van een (nieuwe) kaart moet de gebruiker altijd gesynchroniseerd worden met de scanners.