BioStar 1 - Hoe kan ik twee Suprema scanners aansluiten op een Secure I/O?

BioStar 1 - Hoe kan ik twee Suprema scanners aansluiten op een Secure I/O?

Dit document laat zien hoe er twee Suprema scanners op één Secure I/O aangesloten worden binnen de BioStar 1.x software.
Het is mogelijk om twee aparte scanners te gebruiken om dezelfde Secure I/O te schakelen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn zodra er twee apparaten aan elke kant van de deur hetzelfde relais moeten schakelen. Dit artikel en de bijgevoegde video laten zien hoe u dit in kunt stellen:

Om te beginnen:
- Eén Suprema apparaat moet aangesloten worden via TCP/IP en moet toegevoegd zijn binnen uw BioStar 1.x software.
- Het tweede Suprema apparaat moet aangesloten worden via RS485 bedrading naar de TCP/IP scanner.
- Het Secure I/O moet ook aangesloten worden via RS485 bedrading naar de TCP/IP scanner.

Open de instructie video bijgevoegd aan dit artikel om te zien hoe dit binnen uw BioStar 1.x software omgeving ingesteld kan worden.