BioStar 2 - Wat zijn de minimale eisen voor de BioStar software

BioStar 2 - Wat zijn de minimale eisen voor de BioStar software

U kunt de minimale eisen voor de BioStar 2 software installatie terugvinden in het overzicht hieronder:

Type

Klein

Medium

Enterprise

Type omgeving

Totaal gebruikers

500

5,000

10,000

Total apparaten

50

100

1,000

Systeem Eisen

(Server)

OS

Windows 7 Home Basic 64bit SP1 of later
Windows 7 Home Basic 32bit SP1 of later
Windows Server 2008 R2 Standard 64bit SP2 of later
Windows 7 Home Premium 64bit SP1 of later
Windows Server 2008 R2 Standard 64bit SP2 of later
Windows 7 Home Premium 64bit SP1 of later

Database

MariaDB 10.1.10, MS SQL Server 2014 SP2, MS SQL Server 2014 SP2 Express, MS SQL Server 2016 SP1

CPU

2 GHz Dual Core

4 GHz Quad Core

4 GHz Quad Core

RAM

6 GB

10 GB

16 GB

HDD

500 GB

1 TB

4 TB

Systeem Eisen

(Client)

CPU

1 GHz

1 GHz

1 GHz

RAM

4 GB

4 GB

4 GB

Web Browser

Google Chrome 49 of later

BioStar 2 Video Extensie

Type

Minimaal

Aangeraden

CPU

4 GHz Quad Core

4 GHz Quad Core

RAM

8 GB

16 GB

HDD

2 TB

4 TB

BioStar 2 API Server

Type

Minimaal

Aangeraden

CPU

4 GHz Quad Core

4 GHz Quad Core

RAM

8 GB

16 GB

HDD

1 TB

2 TB

Extra
Notities

Gebruik voor de beste performance een 64-bit systeem.
BioStar 2 is geoptimaliseerd voor gebruik met Google Chrome.
Om het Video menu te gebruiken werk dan met MariaDB als database en een 64 bit systeem.
Indien u met Windows 8.1 of Windows Server 2012 R2 werkt dan moet de KB2919355 update geinstalleerd worden. Meer info op de volgende pagina.
https://support.microsoft.com/en-us/help/2919355/windows-rt-8-1--windows-8-1--and-windows-server-2012-r2-update-april-2
Indien u met MS SQL Server 2014 Express werkt dan moet het Service Pack 2 geinstalleerd worden. Meer info op de volgende pagina.
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=53168
Indien de MS SQL Server en BioStar 2 geinstalleerd zijn op verschillende PC's dan moet de natice client geinstalleerd worden op een PC met BioStar 2.
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=50402