EasySecure International
      Knowledge Base EasySecure Help Center NL - BioStar

      BioStar 2 - Wat is BioStar Mobile?

      BioStar 2 Mobile App


      BioStar 2 beschikt over een mobiele app voor zowel Android als iOS. Beide zijn te vinden in de app markt door op BioStar 2 te zoeken.

      De BioStar 2 App maakt het mogelijk om altijd en overal uw lokale BioStar 2 omgeving te openen en te beheren. Alle standaard beheer functies kunnen via de app worden uitgevoerd. Als u een nieuwe gebruiker in wilt lezen of blokkeren dan hoeft u niet meer terug naar uw werkplek om de software te openen via de browser, u kunt het direct uitvoeren via uw mobiel of tablet.

      Features van de BioStar 2 Mobile App:

      • Door management
      • Monitoring
      • Alarm Event


      BioStar 2 Mobile System Flow


      Om de BioStar 2 Mobile App te gebruiken moet eerst uw lokale BioStar 2 omgeving gekoppeld worden aan internet en uw BioStar 2 Cloud. Uw lokale server wordt beschikbaar gesteld via een uniek sub-domein ( voorbeeld.biostar2.com ). Via dit unieke domein kan de app altijd en overal verbinding maken. 

      Er is geen BioStar 2 server beschikbaar in de cloud als SAAS applicatie. BioStar 2 Cloud is een gateway naar uw lokale BioStar 2 omgeving zodat u altijd en overal uw toegang, tijd en aanwezigheid kunt beheren. 

      Helpful?  
      Help us to make this article better
      0 0