EasySecure International

      BioStar 2 - Hoe zit het met mijn privacy?

      Als er gesproken wordt over privacy en biometrie moet men direct kijken over wat voor systeem men praat. Bij de systemen van de overheid (politie, paspoort etc) wordt er uitgegaan van een systeem waarbij met plaatjes opslaat. (Afis systemen) Deze systemen kunnen als zij in verkeerde handen vallen of verkeerd gebruikt worden wel de privacy van mensen schenden.

      De commerciële systemen van EasySecure, zoals IdentySoft en BioStar gebruiken een algoritme en zijn niet te herleiden tot een echte afdruk. Deze systemen worden gebruikt in het bedrijfsleven voor bijvoorbeeld; tijd, toegang en aanwezigheidssystemen. Maar ook in de zorg als patiëntenherkenning, bij scholen voor examenregistratie, abonnementen voor zonnebanken, toegang tot serverruimtes etc. zijn. 

      Via deze pagina kunt u ons privacy document downloaden waarin u meer informatie kunt terugvinden omtrent de privacy, biometrie en de bijhorende wetgeving.
      Heeft u toch nog vragen? U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen voor meer informatie! 


      EasySecure - Privacy Document

      Download hier ons privacy document waarin u meer informatie kunt terugvinden omtrent biometrie, privacy en de bijhorende wetgeving.

      Bekijk EasySecure - Privacy Document »

      Helpful?  
      Help us to make this article better
      1 0