Knowledge Base EasySecure Help Center NL - BioStar

BioStar 2 - Hoe update ik naar een nieuwere versie?

Wanneer u BioStar 2 update naar een nieuwere versie moet u er rekening mee houden dat dit gedaan dient te worden in stappen, dus van 2.3 naar 2.4 en van 2.4 naar 2.4.1 naar 2.5 en zo verder. Refereer aub naar het artikel hieronder om de verschillende versies te downloaden en zorg ervoor dat nauwlettend gevolgd wordt. Als u dit niet doet zal Biostar 2 niet meer functioneren en zal deze compleet opnieuw geinstalleerd moeten worden!

Update Proces

U moet de update volgorde hieronder nauwlettend volgen om succesvol naar de nieuwste versie te kunnen updaten.
            Verwijderd BioStar 2 nooit en installeer dan de nieuwste versie!
            U kunt de nieuwere versie simpelweg over de oude versie heen installeren en dan zal ook direct de database gemigreerd worden.

Huidige Versie
            Update Path
            Uiteindelijke Update
            2
            2.2.1 > 2.3 > 2.4> 2.4.1
            2.5.0
            2.2
            2.3 > 2.4 > 2.4.1
            2.5.0
            2.2.1
            2.3 > 2.4 > 2.4.1
            2.5.0
            2.2.2
            2.3 > 2.4 > 2.4.1
            2.5.0
            2.3
            2.3 > 2.4 > 2.4.1
            2.5.0
            2.4
            2.4.1
            2.5.0

Voorbeeld:

Huidige versie BioStar 2.2.1 > Installeer 2.3 bovenop 2.2.1 > Installeer 2.4 bovenop 2.3 > Installeer 2.4.1 bovenop 2.4

Notitie: U kunt niet wisselen tussen de Maria DB Database en bijvoorbeeld MS SQL Database en vice versa met een update.

U kunt alleen MS SQL naar MS SQL updaten en Maria DB naar Maria DB versie van BioStar 2.

** Waarschuwing: Upgrade uw Xpass firmware niet naar versie 2.4.0 (2.4.1 en hoger zijn geen probleem). Uw apparaat zal hierdoor defect raken! Refereer naar dit bericht

BioStar 2.4.1

U kunt altijd de meest recente versie van BioStar 2 vinden via de volgende link: BioStar 2 Download Pagina

Updated: 29 Jun 2018 07:00 AM