BioStar 2 - Hoe registreer ik een inleesapparaat?

In BioStar 2 kan elk apparaat gebruikt worden als een inleesapparaat, echter kan het in bepaalde situaties zo zijn dat er tientallen of honderden apparaten verbonden zijn met de server. In deze situatie zou het zeer lastig zijn om de hele lijst van apparaten door te zoeken naar het apparaat waar u op wilt inlezen. In BioStar 2 is het mogelijk om een apparaat te registreren als een specifiek inleesapparaat, hiermee zal het apparaat altijd bovenin de lijst staan wanneer bij een gebruiker de vingers ingelezen worden.

Hoe registreer ik een apparaat als inleesapparaat?

1) Ga naar Setting → Server → User/Device Management

2) Klik vervolgens op de +Add knop aan de rechterkant en selecteer het apparaat die geregistreerd moet worden als een inleesapparaat.

3) Klik op de Apply knop.

Hoe selecteer ik het geregistreerde inleesapparaat als ik een vinger in ga lezen?

1) Zodra je in het menu komt voor het inlezen van vinger, zul je bij DEVICE een apparaat moeten selecteren. Wanneer dit drop-down menu geopend wordt zal het inleesapparaat altijd direct bovenin de lijst staan en hier dus simpel aangeklikt kunnen worden om zo direct te starten met het inlezen van de vingers.