EasySecure International
      Knowledge Base EasySecure Help Center NL - BioStar

      BioStar 1 - Kan ik direct updaten naar BioStar 2.x?


      Nee, het is niet mogelijk om direct te updaten van BioStar versie 1.x naar BioStar versie 2.x. 

      Dit omdat BioStar 2.x gebruik maakt van dezelfde apparatuur maar met een geheel ander intern besturingssysteem. 

       

      Voordat een scanner te gebruiken is in BioStar 2.x zal deze dus geupdate moeten worden naar deze software versie. 

      Hier zit echter wel de restrictie aan dat de scanner minimaal voorzien moet zijn van de OC-4 sensor (deze is te herkennen aan de 3 ledjes en het zeer felle rode licht uit de sensor).        

      De scanners met de OC-2 sensor (te herkennen aan de 2 ledjes en het zwakkere rode licht uit de sensor) zijn niet geschikt voor BioStar 2.x. 

       

      De update naar de BioStar 2.x firmware op het apparaat moet uitgevoerd worden met een speciale tool die Suprema hiervoor beschikbaar heeft gesteld. De tool is vrij te downloaden met de link uit het PDF bestand in de bijlage, voor het daadwerkelijk updaten is altijd een licentie nodig die op aanvraag aangeleverd wordt. 

       

      De update is in principe zelf uit te voeren indien de scanner al voorzien is van de OC-4 sensor, is deze voorzien van de OC-2 sensor dan zal de scanner pas geupdate kunnen worden nadat deze voorzien is van de OC-4 sensor. Deze vervanging kunnen wij in ons repair center voor u uitvoeren. Voor meer informatie en prijzen omtrent vervanging van de sensor neem contact met ons op! ( 085 015 0000 / support@easysecure.nl )


      Daarnaast zal er in eerste instantie altijd opnieuw ingelezen moeten worden bij een overgang naar BioStar 2, de mogelijkheid bestaat om de database ook te migreren, hiervoor verwijzen wij u door naar het document "BioStar 1 - Hoe migreer ik de database naar BioStar 2.x?"      Attachments (1)
      Helpful?  
      Help us to make this article better
      0 0