BioStar 1 - Hoe stel in de combinatie Kaart + PIN in?

Hieronder ziet u stapsgewijs hoe u een kaart met pin moet toevoegen

Stap 1:Open BioStar

Stap 2:Voeg het Device toe

Stap 3: Open het device (ga naar het sub Kopje operation mode)
Ga daarna naar Operation Mode onder “sensor mode” ( en zet daar Fingerprint only op “no time” Password Only op ”Always”)

Stap 4: Ga naar gebruikers en maak een gebruiker aan.
Voeg bij Password een pincode toe

Stap 5: Ga daarna naar het card kopje en lees de kaart in en vink bypass Card uit en zend daar de user naar het device.

Als dit allemaal correct uigevoerd is kun je de kaart er voor houden en zou hij vragen om een pincode.

Lukt het nog steeds niet om een kaart en pincode toe te voegen in de BioStar software? Neem dan contact op met ons Support afdeling!

support@easysecure.nl