BioStar 1 - Hoe maak in een access group aan

Binnen BioStar is het mogelijk voor beheerders om access groups aan te maken die ingericht zijn met toegang voor bepaalde deuren tussen bepaalde tijden. Met deze mogelijkheid zorgt BioStar voor aanpasbare, geroosterde toegangscontrole..

Het is in BIoStar mogelijk om 128 tijdzones aan te maken die bestaan uit een periode van 7 dagen & 2 vakantie roosters. Elke dag kan bestaand uit 5 ingestelde periodes (denk hierbij bijvoorbeeld aan tussen 8 en 10 uur, tussen 11 en 1 uur etc.). Elke access group kan bestaand uit maximaal 32 lezers en elke gebruiker kan toegevoegd worden aan maximaal 4 access groups.

U kunt een access group aanmaken door volgende stappen uit te voeren:

1. In de pagina Doors, klik op Add New Door. Koppel vervolgens het apparaat aan de deur. (rechtermuisknop Add Device)

2. Op de pagina Access Control, klik op Add New Timezone

3. Klik op New Access Group → Voeg deuren en tijdzone toe.

4. Voeg gebruikers toe aan de access group.

5. Stuur de access group en tijdzone informatie naar het apparaat/ de apparaten.

6. Stuur de aangepaste gebuiker(s) naar het apparaat/ de apparaten vanuit User → Transfer All Users to Device. Selecteer de Overwrite users with different information optie wanneer u de informatie verzend.

• Alle gebruikers zijn standaard toegevoegd aan de groep “Full Access”. Om een nieuwe access group toe te wijzen moet u de gebruiker eerst verwijderen/ ontkoppelen van de "Full Access" groep.