BioStar 2 - Mobiele Kaart werkt niet

Wanneer je de kaart ingedrukt houd maar niet reageert op de scanner kunt u de volgende stappen uitvoeren.

Android:
1. Ga naar instellingen - Biometrie en beveiliging
2. Onder Privacy klik op App-machtigingen
3. Klik op locatie-machtigingen
4: Zorg ervoor dat Airfob aan staat.
Mochten bovenstaande stappen niet werken verwijder de app en installeer deze opnieuw.

iPhone:
1: Ga naar instellingen - Privacy - locatievoorzieningen
2: 4: Zorg ervoor dat Airfob aan staat.
Mochten bovenstaande stappen niet werken verwijder de app en installeer deze opnieuw.

Heeft u hierna nog verdere vragen, neem dan contact op met onze Support Desk op: 0850150000 of stuur een mail naar support@easysecure.com