EasySecure - Hoe werkt remote support?

In deze video laten wij zien hoe u ons remote support programma uit kunt voeren. Na het uitvoeren van dit bestand en invoeren van de code kunnen onze support medewerkers met u meekijken om u verder te assisteren.

1. Ga naar onze website:   www.easysecure.nl / www.easysecure.com
  2. Klik rechtsbovenin op remote support
  3. Voer het bestand isl-light-client.exe uit
  4. Voer de 8 cijferige code in die u telefonisch heeft ontvangen.
  5. Klik op verbinding
  6. Klik indien nodig nog op 'toestaan'.
  7. Onze support medewerker heeft nu tijdelijk toegang tot uw PC.
U kunt te allen tijde het programma weer wegklikken. Wij hebben direct geen toegang meer tot uw PC.