EasySecure - Hoe werkt het menu deur beheer?

Zodra u bent ingelogd in uw EasySecure omgeving is aan de linkerzijde het menu zichtbaar. Door op het » of « icoon te klikken kunt u het menu verder in- of uitklappen. Zodra u het menu uitklapt worden de omschrijvingen zichtbaar. Door op het ˅ icoon te klikken of door op de naam zelf te klikken kunt u de verschillende menu’s verder uitklappen om de submenu’s zichtbaar te maken. Afhankelijk van de rechten die het account heeft zult u bepaalde menu’s wel of niet zien. Om het toegangsrechten menu te openen klikt u eerst op Toegang vervolgens op Deur BeheerU ziet het volgende scherm:

Het 'deur beheer' menu maakt het mogelijk om deuren op afstand open te schakelen vanuit uw EasySecure omgeving. Om deze functie uit te voeren moet u fysiek wel op dezelfde locatie aanwezig zijn als de scanners (LAN) en de actie uitvoeren op een PC waarop de EasySecure driver geïnstalleerd staat.

Selecteer het in drop-down menu de deur die u op afstand wenst te openen. U ziet het volgende op uw scherm:

• Zet deur open - Klik op op deze knop om de deur open te schakelen. Let op! de deur blijft open geschakeld tot u weer op sluiten klikt. Vergeet dus absoluut niet om de deur weer op slot te doen.
  • Sluit deur - Klik hier om de deur te sluiten.
  • Open deur tijdelijk - Door op deze knop te klikken opent u de deur tijdelijk. In het venster erboven kunt u het aantal seconde ingeven dat de deur open moet schakelen. Na deze actie valt de deur automatisch na x seconde weer in het slot.
Heeft u nog vragen over de deur schakeling? U kunt altijd contact opnemen met onze support desk: