i3.IdentySoft.com - Hoe werkt het dashboard?

Na het inloggen komt u automatisch op ons dashboard terecht. Op het dashboard kunt u direct een aantal zaken terugvinden zoals de status van uw abonnement, de login geschiedenis, laatste gebruiker logs en de sneltoetsen.

§  Abonnement:

Hieronder kunt u de status terugvinden van uw huidige IdentySoft abonnement. U heeft gekozen voor een maximaal aantal gebruikers, locaties en scanners die toegevoegd kunnen worden binnen uw omgeving. In dit overzicht ziet u direct hoeveel ruimte er nog is.

Upgraden naar een hoger abonnement is uiteraard altijd mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met EasySecure International.

§  Notificaties:

Hieronder vindt u de laatste informatie m.b.t de laatste release notes en helpcenter artikelen

§  Inlog Geschiedenis:

Onder het kopje ‘Inlog Geschiedenis’ kunt u een kort overzicht van de login geschiedenis terugvinden. U kunt zien welke gebruiker wanneer heeft ingelogd. Ook kunt u zien vanaf welk IP adres de gebruiker ingelogd heeft. Door op de knop ‘bekijk alles’ te klikken kunt u de volledige login geschiedenis bekijken.

§  Toegangslog:

Hieronder kunt u de laatste gebruikers logs terugvinden, nieuwe acties komen automatisch in beeld zonder dat u zelf de pagina hoeft te verversen. In dit overzicht kunt u direct zien wie, waar, wanneer naar binnen is geweest.  Ook is het mogelijk te zien of een gebruiker een ruimte in probeert te komen waar geen rechten toe zijn, wat voor actie het is (vinger, kaart, gezichtsherkenning etc.) en wat voor tijdregistratie toets er eventueel gebruikt is. Meer informatie kunt u terugvinden onder rapporten.

§  Sneltoetsen

Met deze sneltoetsen kunt u direct schakelen naar het gewenste onderdeel. (afhankelijk van de rechten die u heeft.)

Wie is aanwezig
      Krijg met 1 druk op de knop inzichtelijk wie er aanwezig is binnen uw organisatie.

Wie is vertrokken
      Krijg met 1 druk op de knop inzichtelijk wie er vertrokken is binnen uw organisatie.

Wie is afwezig
      Krijg met 1 druk op de knop inzichtelijk wie er afwezig is binnen uw organisatie.

Voeg gebruiker toe
      Voeg met 1 druk op de knop een nieuwe medewerker toe voor uw organisatie.

Toegangslog bekijken

Bekijk met 1 klik de toegangslog binnen uw organisatie.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Of wilt u graag een online instructie ontvangen voor het gebruik van de software? Wij assisteren graag!
·
 / 085 015 0000

Wij werken elke dag aan de gebruiksvriendelijkheid van de software. Voor suggesties staan wij dan ook altijd open!