EasySecure Webservice

EasySecure - Hoe werkt de webservice?

Wij geloven in “best of breed” oplossingen. Wat bedoelen wij daarmee? Er zijn veel uitstekende softwareoplossingen voor deelgebieden beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan het beste HR-pakket, het beste planningspakket etc. “Best of breed” oplossingen zijn sinds de volledige acceptatie van cloud absoluut de beste oplossingen voor organisaties. Elke organisatie kan nu per deelgebied (HR, Planning, Tijdregistratie, Toegang) de beste oplossing kiezen. Door die te integreren komt u tot een ideale oplossing waarbij de synergie perfect tot zijn recht komt.

EasySecure International kiest voor integratie en zorgt daarbij voor de ideale samenstelling. U kiest u de beste oplossingen die speciaal zijn afgestemd op uw type organisatie. Door de integratiemogelijkheden leidt dit tot één goed op elkaar afgestemde oplossing. In het Windows-tijdperk kon dit leiden tot hoge kosten en langdurige implementaties. Door het gebruik van cloud en door uw bewuste keuze van EasySecure International, die met meer dan 50 gerenommeerde cloud partners (aantal blijft groeien) samenwerkt, is de implementatie snel, beheersbaar en betaalbaar. Het biedt u een optimaal resultaat waarbij de systemen naadloos in elkaar passen. Voorbeelden van integratie zijn onder meer planning, HR, alarmsystemen, lockers, sleutelkasten en camera events.

Binnen de EasySecure software hebben wij standaard een webservice beschikbaar om eenvoudig een koppeling tot stand te kunnen brengen. De webservice kan gebruikt worden voor meerdere zaken zoals het ophalen van de log gegevens voor het verwerken van de tijdregistratie of het toesturen van medewerkers gegevens om dubbele invoer te voorkomen. In dit artikel bieden wij u meer technische informatie over onze webservice en de verschillende functies.

Heeft u ook interesse in “the best of different worlds”? Wilt u zelf graag testen met onze webservice? Wij helpen u graag verder
Meer informatie over onze bestaande integratie partners kunt u ook terugvinden op onze website