i3.IdentySoft.com - Hoe Koppel ik DOM aan IdentySoft?

EasySecure - Hoe koppel ik DOM aan de EasySecure Software?

In dit artikel kunt u meer informatie terugvinden over het koppelen van DOM apparatuur aan IdentySoft.
U heeft een DOM bridge, één of meerdere RF NetManagers en één of meerdere DOM draadloze cilinders / DOM Guardian deurhendels.

1. Sluit de DOM Bridge aan op het netwerk.
  2. Sluit de DOM Netmanagers aan op hetzelfde netwerk.
  3. Plaats de verschillende draadloze sloten en deurhendels in de range van de Netmanager.
De connectie naar IdentySoft ziet er als volgt uit:    de IdentySoft server zorgt voor de connectie tussen de cloud en het lokale netwerk met de verschillende scanners voor toegangscontrole, tijd en aanwezigheidsregistratie:

Bekijk de video voor het koppelen van de Bridge, NetManagers en scanners aan IdentySoft.

Stap 1:  Sluit de bridge aan op het netwerk. Standaard komt de bridge op onder https://192.168.1.1/. Gebruik de browser of het DOMPloy programma om het IP adres te veranderen in de juiste range.

Stap 2: Sluit de NetManagers aan op het netwerk. Als er DHCP beschikbaar is dan komen de NetManagers direct op. Als er geen DHCP is dan krijgen de NetManagers het volgende default adres toegekend:  192.168.47.11/16.

Stap 3:  Ga naar het “device” menu in de browser of DOMPloy. De bridge ziet nu automatisch alle aangesloten NetManagers.

Stap 4:  Klik op “Couple”. Wacht tot het koppel proces gereed is. Dit proces kan enkele minuten duren.

Stap 5:  Plaats de meegeleverde “Online Card” op de gekoppeld NetManager en vervolgens op de aangesloten apparaten.

Stap 6:  De aangesloten DOM Cilinders en Deurhendels zijn nu zichtbaar. Click nu bij de sloten op “Couple” en plaats nogmaals de online kaart. Alles is nu succesvol aan elkaar gekoppeld.

Stap 7:  Voeg de bridge toe in IdentySoft met hardware ID (zichtbaar in browser of DOMPloy) en het ingevoerde IP Adres. De bridge is nu succesvol gekoppeld.

Stap 8:  Klik in IdentySoft onder het ‘Scanner’ menu op zoek DOM apparaten. Alle gekoppelde DOM scanners worden nu zichtbaar en kunt u toevoegen in de softare.

Stap 9:  Installeer de DOM Agent op de server of een werkplek. De DOM Agent is te downloaden op onze website en zorgt voor het ophalen van de log gegevens en synchroniseren van toegangsrechten, tijdschema’s, kaarten en gebruikers.

De meest recente DOM Agent software en DOMPloy configuratie software kunt u altijd terugvinden op onze website onder software.