EasySecure - Hoe kan ik inloggen?

Ga met uw browser naar de volgende webpagina om uw EasySecure omgeving te openen:   http://i3.identysoft.com

Inloggen is mogelijk door een juiste combinatie van bedrijfsnaam, gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Let op! Deze gegevens zijn hoofdlettergevoelig.

Bij de oplevering van uw EasySecure omgeving heeft u een bedrijfsnaam ontvangen en een gebruikersnaam en wachtwoord aangemaakt.
Klik na het invoeren van deze inlog gegevens op Login om toegang te krijgen tot uw
EasySecure omgeving.

• Bent u uw inlog gegevens kwijt? Klik dan op de link reset password en voer uw e-mail adres in om het wachtwoord te resetten. Let op: hiervoor moet uw e-mail wel zijn gekoppeld aan uw administrator gegevens
  • Is uw e-mail adres niet bekend in het systeem? Neem dan contact op met de support desk van EasySecure International:   support@easysecure.nl / +31(0)85 015 0000.
Het is ook mogelijk om met uw vinger in te loggen in de software. Let op! zorg ervoor dat de BioMini USB scanner aangesloten is op de computer en dat de bijbehorende driver ge├»nstalleerd is. Ook moet uw vinger eerder zijn ingelezen onder uw administrator gegevens.

Voer uw bedrijfsnaam in en klik op de knop Biometric Login. De sensor van de BioMini USB scanner licht nu rood op en u kunt de vinger plaatsen. Indien u uw vinger als administrator geregistreerd heeft in
EasySecure kunt u nu inloggen in uw software omgeving.

• Heeft u nog vragen over het inloggen met uw vinger? Neem dan contact op met onze support desk:  support@easysecure.nl / +31(0)85 015 0000.