i3.IdentySoft.com - Hoe kan iemand handmatig als aanwezig of afwezig markeren?

EasySecure - Hoe kan iemand handmatig als aanwezig of afwezig markeren?

Zodra u bent ingelogd in uw EasySecure omgeving is aan de linkerzijde het menu zichtbaar.

Door op het » of « icoon te klikken kunt u het menu verder in- of uitklappen. Zodra u het menu uitklapt worden de omschrijvingen zichtbaar. Door op het ˅ icoon te klikken of door op de naam zelf te klikken kunt u de verschillende menu’s verder uitklappen om de submenu’s zichtbaar te maken. Afhankelijk van de rechten die het account heeft zult u bepaalde menu’s wel of niet zien. Onder het menu 'Rapporten' met het sub kopje ‘Aanwezigheidsoverzicht’ kunt u het volgende overzicht terugvinden.

Onder het kopje 'Aanwezigheidsoverzicht’ ziet u gebruikers die momenteel zijn in- en uitgeklokt. U heeft altijd een actueel overzicht van de personen die in uw pand aanwezig zijn en wie hoe laat het pand heeft verlaten.

Het kan gebeuren dat iemand vergeet in- of uit te klokken. Het gevolg is dat het aanwezigheidsoverzicht niet meer correct is en dat er personen op de lijst staan die niet meer aanwezig zijn of dat er juist personen binnen zijn die niet op de lijst staan.

Door op de naam te klikken van de gebruiker is het mogelijk om handmatig correcties door te voeren in het aanwezigheidsoverzicht. Bekijk de video hieronder voor meer informatie over deze functionaliteit.

Werkt het handmatig aanwezig en afwezig zetten niet zodra u op de naam klikt? Dan is het mogelijk dat deze functie is uitgeschakeld onder uw administrator. Kijk onder het menu 'administrator --> admin level' of deze functionaliteit wel is ingeschakeld of vraag het aan de beheerder van uw systeem

Bij vragen kunt u uiteraard  contact opnemen met de support desk van EasySecure International. Wij helpen u graag!