EasySecure - Hoe gebruik ik een mobiele kaart op afstand?

“Toegang op afstand” is een functie om op afstand toegang te verkrijgen.

Deze mobiele toegangskaart kunt u gebruiken zonder gebruik te maken van de RF-kaartlezer.

* Als de mobiele toegangskaart geen toegang verleent bij het tikken op de RF-kaartlezer, gebruik dan

bluetooth als alternatief.

Hoe te gebruiken?

Tik op de mobiele toegangskaart op uw Airfob-app en houd deze vast.

(1) Raak uw mobiele toegangskaart enige seconden aan

Nadat u de app heeft ingeschakeld, raakt u de mobiele toegangskaart aan en houdt u deze vast totdat u de bovenstaande operatie-animatie ziet.
Ter informatie:

·        toegang over bluethooth kan worden gebruikt tot 5 m in open ruimtes zonder obstakels.

·        afhankelijk van de communicatieomgeving kan RF-kaartlezer mogelijk geen toegang verlenen.
     Zorg ervoor dat u een piep hoort van de RF-kaartlezer en draadloos werkt.

(2) Controle van de overdracht van radiosignalen op afstand

Wanneer een draadloos signaal over lange afstand wordt verzonden door een smartphone

Let op: controleer of je smartphone trilt. Als de toegangscontrolelezer en de uitgegeven mobiele toegangskaart van dezelfde site zijn, zal de smartphone trillen wanneer u toegang heeft.

Als het draadloze bluethooth verbinding niet werkt

Ter informatie:

·        zorg ervoor dat uw apparaat zich binnen 5 meter van uw smartphone bevindt.

·        zorg ervoor dat de Bluetooth van uw smartphone is ingeschakeld.
-    zorg ervoor dat locatie delen ingeschakeld staat.

Video over lange afstand "bluethooth"