EasySecure - Mobiele kaart werkt niet

Het is mogelijk om uw mobiele telefoon te gebruiken als toegangskaart. Vanuit onze software kunt u een kaar toesturen naar een email adres. Deze kan worden opgehaald met onze Airfob app.

In deze app is het mogelijk om 'op de kaart te drukken' om vanaf afstand de deur open te schakelen. Mocht de scanner niet reageren volg dan de stappen hieronder.

Android:
1. Ga naar instellingen - Biometrie en beveiliging
2. Klik onder Privacy op App-machtigingen
3. Klik op locatie-machtigingen
4: Zorg ervoor dat Airfob aan staat.
Mochten bovenstaande stappen niet werken verwijder de app en installeer deze opnieuw.

iPhone:
1: Ga naar instellingen - Privacy - locatievoorzieningen
2: 4: Zorg ervoor dat Airfob aan staat.
Mochten bovenstaande stappen niet werken verwijder de app en installeer deze opnieuw.

Heeft u hierna nog verdere vragen, neem dan contact op met onze Support Desk op: 0850150000 of stuur een mail naar support@easysecure.com