EasySecure - Hoe blijft de mobile credential app werken op de achtergrond?

EasySecure.cloud - Hoe blijft de mobile credential app werken op de achtergrond?

Door de app als ‘background’ in te stellen werkt de mobiele kaart ook wanneer het display is uitgeschakeld.

Foreground Mode vs. Background Mode
A.  Foreground
De app en mobiele kaart werkt alleen wanneer de app is geopend.

Open de app en hou de telefoon voor de kaartlezer om toegang te krijgen.

Voordelen / Nadelen:   Voordelen:  batterij gaat langer mee     Nadelen:  de app moet ingeschakeld zijn voordat de toegangskaart werkt.

B.  Background
De app werkt nu op ge achtegrond en hoeft niet geopend te zijn.

Hou de telefoon voor de kaartlezer om toegang te verkrijgen.

Instellen Foreground Mode

Klik op
Foreground in Settings.

Instellen Background Mode

Let op:  Schakel de Airfob App eenmalig in. De kaart blijft werken zolang de app op de achtergrond draait. Na herstarten van de telefoon moet u de app eenmalig opnieuw opstarten.