EasySecure - Hoe stel je de Thermische Camera in voor de FaceStation 2?

EasySecure - Hoe stel je de Thermische Camera in voor de FaceStation 2?

U kunt de Suprema Thermal Camera instellen in het apparaatmenu van de FaceStation 2.

OPMERKING
Suprema Thermal Camera kan worden gebruikt met de FaceStation 2-firmware 1.3.2 of hoger.
Klik hier om de nieuwste firmware te downloaden
Druk op  en bevestig met het Admin-niveau.
- Druk op Apparaat > Thermische camera.
- Wijzig het gewenste item.

Thermische camera: Gebruik Suprema Thermische Camera op FaceStation 2.
- Controleer de temperatuurmodus: Stel de controlemodus voor de temperatuur in, afhankelijk van het gewenste gebruik.
      - Authentificeer voor temperatuurcontrole: Meet de huidtemperatuur na een succesvolle verificatie.
      - Authentificeer na temperatuurcontrole: Verifieer alleen als de gebruiker zich binnen het bereik van de vooraf ingestelde temperatuur bevindt. Wanneer deze modus is geactiveerd, wordt niet                        geprobeerd de identiteit van de gebruiker te authenticeren als zijn of haar temperatuur boven de waarde ligt.
      - Alleen temperatuur controleren: Detecteer de huidtemperatuur zonder authenticatie. In deze modus kunnen gebruikers binnen het bereik van de vooraf ingestelde temperatuur toegang krijgen                  zonder hun identiteit of toegangsrechten te controleren.
- Celsius/Fahrenheit: Wijzig de eenheid van de temperatuur.
Temperatuur waarde: Stel de waarde in om de toegang te beperken. Gebruikers met een gedetecteerde temperatuur boven de waarde worden de toegang geweigerd.
Temperatuurgegevens opslaan: Temperatuurgegevens opslaan. Wanneer deze modus is ingeschakeld, worden zowel de authenticatie als de temperatuurlogs opgeslagen. Wanneer deze modus is uitgeschakeld, worden alleen de authenticatielogs opgeslagen.
Authenticatie mislukt Geluid: Stel de waarschuwingen in om te activeren wanneer de huidtemperatuur hoger is dan de vooraf ingestelde waarde.
Toon Thermisch Infraroodbeeld: Toon infraroodbeeld op het scherm van FaceStation 2.
  Cameraconfiguratie: Configureer de instellingen van de Suprema Thermische Camera voor een nauwkeurige meting.

OPMERKING
- Het wordt aanbevolen om de standaardwaarden van de cameraconfiguratie-instellingen te behouden voor de beste prestaties. De standaardwaarden van elke optie zijn als volgt:
      - Afstand (cm): 70
      - Emissiesnelheid: 0.98
      - ROI X(%): 30
      - ROI Y(%): 40
      - ROI Breedte (%): 40
      - ROI-hoogte (%): 20

Afstand (cm): Stel de afstand tussen de gebruiker en het apparaat in.
- Emissiesnelheid: Stel de emissiviteit in om de temperatuur van de gebruiker nauwkeurig te meten.
ROI X(%), ROI Y(%), ROI Breedte(%), ROI Hoogte(%): Als er lampjes in het gezichtsveld van het apparaat zijn, kunnen deze worden gedetecteerd in plaats van het gewenste onderwerp. Stel het          temperatuurmeetgebied in door de grootte en de positie van de ROI (Region of Interest) aan te passen.