BioStar 1 - Hoe activeer ik de SE Software Licentie?

Sommige functies zoals aanwezigheidsoverzichten, brand zones en anti-passback functionaliteit zijn niet beschikbaar in de gratis versie van BioStar. De gratis versie is ook beperkt tot een maximum van 20 aangesloten apparaten. Om de software verder uit te breiden kan er gewerkt worden met de betaalde BioStar SE versie van de software.

De SE versie kan geactiveerd worden door het toevoegen van een licentie code binnen uw bestaande BioStar omgeving. Dit artikel laan zien hoe een site code gegenereerd kan worden en hoe vervolgens de SE licentie kan worden toegevoegd aan uw software.
  • Installeer BioStar 1.62 of hoger
  • Voer het volgende bestand uit: C:\Program Files\BioStar\Server\Support\CrypKey License Service\SetupEx.exe file.
  • Open de BioStar Server Config
  • Klik met uw rechter muisknop op de menu balk and u ziet de optie 'License' in beeld verschijnen.
  • Klik op de knop License en een nieuw pop-up scherm komt naar voren.
  • Schrijf de site code op en stuur deze naar support@easysecure.nl
Op basis van deze site code zullen wij een BioStar SE licentie klaarmaken. Zodra gereed sturen wij u een 'Site Key' terug die in ditzelfde scherm toegevoegd kan worden.
  • Open de BioStar Server Config
  • Klik met uw rechter muisknop op de menu balk and u ziet de optie 'License' in beeld verschijnen.
  • Klik op de knop License en een nieuw pop-up scherm komt naar voren.
  • Vul hier de 'Site Key' in die u zojuist heeft ontvangen en klik op 'Validate'
  • Herstart uw BioStar server software en uw SE Licentie is succesvol geactiveerd.
Bijgevoegd aan dit artikel kunt u een Engelstalig support document terugvinden waar de verschillende stappen nogmaals behandeld worden. Ook kunt u op basis van verschillende screenshots de stappen volgen.