EasySecure.cloud – Hoe werkt de FTP integratie?

Wij geloven in “best of breed” oplossingen. Wat bedoelen wij daarmee? Er zijn veel uitstekende softwareoplossingen voor deelgebieden beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan het beste HR-pakket, het beste planningspakket etc. “Best of breed” oplossingen zijn absoluut de beste oplossingen voor organisaties.

Door die te integreren komt u tot een ideale oplossing waarbij de synergie perfect tot zijn recht komt. De EasySecure FTP-integratie maakt het mogelijk om te communiceren met de EasySecure-software. Met behulp van de FTP-server kunt u alle loggegevens en acties uit de Esi software ontvangen en gebruikersgegevens versturen. Hieronder vindt u meer technische informatie over onze FTP-verbinding.

Het File Transfer Protocol (FTP) is een standaard netwerkprotocol dat wordt gebruikt om bestanden over te dragen tussen systemen en servers op een computernetwerk. Met de EasySecure FTP-integratie kunt u uw softwareserver verbinden met een FTP-server om eenvoudig gegevens te importeren en exporteren met EasySecure.

FTP-integratie is handig als er geen API's beschikbaar zijn om twee systemen / providers met elkaar te verbinden.
U exporteert elke X uur een bestand naar de FTP-server die we kunnen downloaden van een FTP-server. Dit bestand bevat informatie die we elke X uur kunnen importeren in onze EasySecure-software.

We kunnen elke X uur een bestand exporteren naar dezelfde FTP-server die u kunt downloaden van de FTP-server. Dit bestand bevat informatie die u elke X uur in uw software kunt importeren.

Enkele voorbeelden voor importeren en exporteren via de FTP-server.

• Naam importeren
• Werknemersnummer importeren (de unieke ID die we zullen gebruiken om informatie te synchroniseren)
• Import van start- / einddatum (dit kan worden gebruikt om de toegang voor een gebruiker te blokkeren zodra het contract is beëindigd)
• Export van tijdsregistratiegegevens

U of de klant stelt de FTP-server beschikbaar stellen en toegang geven.
U dient de informatie te verstrekken in een voorkeursindeling (.json, xml, csv)

Als u meer wilt weten over de integratiemogelijkheden, of als u vragen heeft over de FTP-integratie, neem dan gerust contact op.