EasySecure - Hoe vervang ik de batterijen van de DOM Guard?

De batterijen van de DOM sloten gaan een flinke tijd mee. In uw software omgeving kunt u altijd de batterij status terugvinden. Het is ook mogelijk om een email notificatie te ontvangen.

Ook op het slot zelf is het zichtbaar als de batterij bijna op is. Bij het plaatsen van de kaart gaat het slot vervolgens knipperen in verschillende kleuren. Pas bij de tweede keer plaatsen gaat de deur open. Wanneer het slot deze reactie geeft moet men de batterij vervangen. De deur kan nog enkele honderden keren worden geopend.

• Draai het schroefje aan de onderkant los en haal de klep eraf aan de voorkant.
  • Met de twee kunststof klemmetjes aan de bovenkant kunt u de batterijen naar boven halen.
  • Vervang de twee AAA batterijen.
  • Schuif de batterij houder weer terug het slot in.
  • Plaats nu de batterij verwissel kaart om het slot weer te activeren.

Bij vragen is onze support bereikbaar op support@easysecure.com / +31(0)85 015 0000.