EasySecure - Hoe vervang ik de batterijen van de DOM cilinder?

EasySecure - Hoe vervang ik de batterijen van de DOM cilinder?

De batterijen van de DOM sloten gaan een flinke tijd mee. In uw software omgeving kunt u altijd de batterij status terugvinden. Het is ook mogelijk om een email notificatie te ontvangen.

Ook op het slot zelf is het zichtbaar als de batterij bijna op is. Bij het plaatsen van de kaart gaat het slot vervolgens knipperen in verschillende kleuren. Pas bij de tweede keer plaatsen gaat de deur open. Wanneer het slot deze reactie geeft moet men de batterij vervangen. De deur kan nog enkele honderden keren worden geopend.

Voor het vervangen van de batterij heeft u een DOM cilinder tool nodig. Neem contact op met EasySecure als u er één wenst te ontvangen om zelf de batterijen te verwisselen.
Bekijk de video hierboven voor het vervangen van de CR2 batterijen in de DOM cilinder.

Bij vragen is onze support bereikbaar op support@easysecure.com / +31(0)85 015 0000.