EasySecure – Hoe kan ik een bestaande kaart identificeren?

Soms wilt u graag weten bij wie een kaart hoort. Dit kunt u makkelijk met onze EasySecure Software doen.
Hieronder het stappenplan wat u dient te volgen.

Log in op uw omgeving: https://i3.identysoft.com/
Klik aan de linkerkant op Gebruikers en vervolgens nogmaals op Gebruikers.

Klik vervolgens bovenaan in de balk op "Identificeren – Kaart"

Plaats de kaart op de usb card lezer.

Als de kaart gekoppeld is wordt direct de gebruiker getoond en weet u aan wie de kaart gekoppeld is.

Mocht u hier toch nog hulp bij nodig hebben, neem dan contact met ons op.