EasySecure - Look and Feel - Nieuw ontwerp van de software

EasySecure - Look and Feel - Nieuw ontwerp van de software
Elke eerste dinsdag van de maand is er een update van de IdentySoft Cloud software. De volgende update op dinsdag 3 november 2020 bevat diverse wijzigingen in de look and feel. 


Ten eerste zal de naam IdentySoft vervangen worden door EasySecure software. Uiteraard blijven alle adressen en inloggegevens gewoon gelijk. Voor u als gebruiker blijft de software exact hetzelfde werken. 
Alle menu items blijven gelijk en de werking hetzelfde. Hier en daar gebruiken wij andere kleuren en ziet de applicatie er beter uit. Elke release voegen wij nieuwe functionaliteit toe en werken wij aan de gebruiksvriendelijkheid van de software. 

Om deze reden is de gebruikerskaart aangepast. De gebruikerskaart is eenvoudiger geworden. 
Op het screenshot hieronder ziet u de vernieuwde gebruikerskaart met alle bekende velden. 
Wat is er anders?
Links ziet u de oude interface en aan de rechterkant de nieuwe gebruikerskaart. 


Alle voor u bekende velden zijn direct zichtbaar in de gebruikerskaart. De naam, begindatum en einddatum kunt u op dezelfde plek terugvinden. Het is nu ook mogelijk om een foto te maken of toe te voegen bij de gebruiker. Klik op de profielfoto om direct een nieuwe afbeelding te uploaden of te maken via uw webcam. Dit is uiteraard niet verplicht. Linksonder ziet u de gebruikersgroepen. Klik op het veld om een selectie te maken en nieuwe groepen te koppelen aan een gebruiker. Aan de rechterzijde ziet u een sectie ‘Mijn Identificatie’. Registratie is bij ons mogelijk met de mobiele telefoon, kaart, vinger, gezicht, code en kenteken. Afhankelijk van uw rechten ziet u hier één of meerdere opties. Onder het icoon ziet u een cijfer staan als er al een identificatiemiddel is gekoppeld. Op de screenshot hierboven ziet u dat er twee vinger templates, drie gezicht templates, een kaart en een code zijn gekoppeld. 

Klik op het icoon om een nieuwe identificatiemiddel toe te voegen. Het voor u bekende scherm komt naar voren. Bijvoorbeeld voor het toevoegen van een vinger: 
Of voor het toevoegen van een kaart:


De bekende knoppen voor opslaan en synchroniseren hebben wij verplaatst onder de profiel foto. De knoppen zijn groter en staan altijd in beeld.  


Met de knop ‘Blokkeer gebruiker’ is het mogelijk om direct te toegang te ontnemen. Vergeet de gebruiker na blokkade niet te synchroniseren. 


AVG tabblad?


De functionaliteit om toestemming vast te leggen en een document toe te voegen is verplaatst naar een tweede tabblad. Onder het tabblad ‘AVG’ kunt u bekende velden terugvinden. 
Vragen?


Heeft u nog vragen? Of wilt u graag een online instructie ontvangen voor het gebruik van de software? Wij assisteren graag! 


Wij werken elke dag aan de gebruiksvriendelijkheid van de software. Voor suggesties staan wij dan ook altijd open! 


  • Related Articles

  • EasySecure - Look and Feel - Changes in the software layout

   The IdentySoft Cloud software is updated every first Tuesday of the month. The next update on Tuesday November 3 will contain several changes to the look and feel. Firstly, the name IdentySoft will be replaced by EasySecure software. Of ...
  • EasySecure - Look and Feel - Änderungen im Software-Layout

   Jeden ersten Dienstag im Monat gibt es ein Update der IdentySoft Cloud-Software. Das nächste Update am Dienstag, dem 3. November, enthält mehrere Änderungen im Look and Feel.  Zunächst wird der Name IdentySoft durch die EasySecure-Software ersetzt. ...
  • EasySecure - Hoe kan ik toestemming voor biometrie vastleggen in de software?

   Biometrie staat voor gemak en veiligheid. Geen verloren kaarten, vergeten codes en geen passen in omloop. Veel gemak voor werkgever én werknemer, maar bij tijdregistratie nooit verplicht. En dat laatste is van doorslaggevend belang. De werknemer ...
  • EasySecure - Hoe kan ik inloggen?

   Ga met uw browser naar de volgende webpagina om uw EasySecure omgeving te openen:   http://i3.identysoft.com Inloggen is mogelijk door een juiste combinatie van bedrijfsnaam, gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Let op! Deze gegevens zijn ...
  • EasySecure - Hoe koppel ik DOM aan de EasySecure Software?

   In dit artikel kunt u meer informatie terugvinden over het koppelen van DOM apparatuur aan IdentySoft.   U heeft een DOM bridge, één of meerdere RF NetManagers en één of meerdere DOM draadloze cilinders / DOM Guardian deurhendels. Sluit de DOM Bridge ...