EasySecure.cloud - EasyAir - Hoe kan ik mijn tijd registreren op de X-Station 2

EasySecure.cloud - EasyAir - Hoe kan ik mijn tijd registreren op de X-Station 2

Dit artikel laat u zien hoe u de tijdregistratie kunt gebruiken met onze EasyAir productlijn. Het is belangrijk dat u altijd een T&A code selecteert voordat u uw mobiele telefoon of toegangskaart plaatst.
Bekijk een video via de volgende link.

1. Klik op T&A Code op het hoofdscherm om de registratie te starten.

2. Selecteer de gewenste T&A Code. Bijvoorbeeld:   start werk, stop werk of start pauze.

3. Plaats uw kaart of mobiele telefoon

4. U bent succesvol geregistreerd

LET OP  Als er geen T&A code geselecteerd is dan zal de tijdregistratie mislukken. De volgende foutmelding is dan zichtbaar.